Контакт

Пополнете го формуларот подолу за да не контактирате. Откако ќе пополните притиснете испрати, а ние ќе ве контактираме за понатамошни консултации и совети во најкраток можен рок.

Консултациите се состојат од совети за дизајн, изработка и утврдување на крајната цел доколку не сте сигурни што ви е потребно.

Консултациите се бесплатни!

Ви благодариме!

info[at]ctrl.mk