Превземете контрола врз вашиот бизнис

Професионални веб услуги.

Нарачајте веб страна уште денес и покажете ја вашата професионалност!

Комплетни веб решенија по најповолни цени!

ВЕБ СТРАНА

Сакате да бидете препознатливи на интернет?

БЛОГ

Сакате да започнете сопствен блог?

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

Сакате да продавате производи преку интернет?

ВЕБ АПЛИКАЦИЈА

Потребно ви е нешто друго?

CLOUD HOSTING

Потребни ви се повеќе перформанси?

Во нашите пакети вклучивме се што е потребно за реализирање на една интернет идеја.

Без дополнителен надоместок добивате

Домен име *

Хостинг услуга

Респонзивен дизајн

Е-пошта

SSL безбедносен сертификат

Инсталација и конфигурирање на сервер

Измени и додавање на содржина

Можност за преглед и испраќање пошта преку вашиот прелистувач

* Домен името мора да биде достапно за регистрација (проверка тука)

Зошто CTRL?

Нашиот тим е составен од експерти и студенти во светот на интернет технологиите, така успеваме да им обезбедиме на нашите потрошувачи сигурност и провереност на услугите кои ги нудиме, а воедно постојано внесуваме свежина и стил на истите.

Нашиот тим се обидува на пазарот да донесе квалитет по пристапна цена и помага при развивање на интернет културата во нашата земја. Со цел да бидеме што повеќе препознатливи и компетентни како држава, нудиме пристапни цени за вас што поседувате бизнис или пак сакате да започнете сопствен блог, ние сме тука да го оствариме тоа по најниски цени на пазарот.

Бидете во чекор со времето!

HTML5

CSS3

JavaScript

WordPress

WooCommerce

Joomla

Django

Laravel

Angular

NGINX

Debian

MySQL

Наши клиенти

Не двоумете се!

Закажете консултација и дозволете да ви помогнеме при градење на успешен бренд!