Блог

Доколку сакате да почнете да бидете препознатливи и имате одлични идеи за споделување тогаш блогот е вашиот дефинитивен избор.

Нудиме инсталација, конфигурирање и дизајнирање на блогови. Најчесто користена платформа за оваа намена е токму WordPress.

Како блогер имате можност да истакнувате многу различни работи за вашите следбеници како на пример: рецепти, мислења и искуства, автомобилизам и слично.

Не двоумете се да започнете со следење на вашите соништа.

Просечно време на изработка: до 15 работни денови.

Комплетна понуда и цени може да побарате со пополнување на формата.    Погледнете дали повеќе ви одговара: Интернет продавница