Цени

Во нашите услуги вклучивме се што е потребно за реализирање на една интернет идеа.

Во нашите понуди добивате:

  • Име на домен* (име до кое ќе може да се пристапи до страницата на пр. www.ctrl.mk)
  • Хостинг услуга** (компјутер за вашата веб страница)
  • Инсталација, конфигурирање и дизајн.
  • SSL безбедносен сертификат.
  • Респонзивен дизајн (оптимизиран за прикажување на компјутер, мобилен или таблет).
  • Редовно одржување и ажурирање.
  • Измени без надокнада.
  • Е-пошта.

Ги нудиме и следните услги со дополнителна надокнада:

  • Можност за преведување на повеќе јазици.

Со нашите пакети, вашите грижи оставете ги на нас, а ваше е само да одлучите како сакате да изгледа вашата веб страница.

Откако ќе направите нарачка кај нас, набрзо ќе бидете контактирани за понатамошно дискутирање на деталите и слично.

*Домен името мора да биде достапно за регистрација (проверка тука)

**Хостинг услугите кои ги нудиме се со 98% uptime.