Cloud Hosting

Нудиме одлични пакети за менаџирање на Cloud хостинг. Нашите услуги ви овозможуваат високи перформанси, стабилност и квалитет со 11 дата центри низ целиот свет и светски познат партнер кој на пазарот датира уште од 2003-та година.

Заштита од DDoS напади со Cloudflare технологија

Вклучен SSL сертификат за сигурен пристап

99.9% достапност на вашиот сервер

Можност за зголемување на перформансите и капацитетите според вашите потреби

Единствена IP адреса

Мониторинг, редовно ажурирање и следење на најновите технологии

Бесплатна миграција на вашата веб страна

Одлични и пристапни цени

Светски познат партнер

11 локации на дата центри

Дозволете квалитетот и професионалноста да го обликуваат вашиот бренд и побарајте комплетна понуда уште денес.

Powered by