Categories
Портфолио

Успешно реализирана идеја – www.urban.mk

Со голема чест ви ја претставуваме
www.urban.mk!

Агрегатор на вести, радио и многу интересна содржина. Проектот беше успешно спроведен според очекувањата и барањата на клиентот.

Многу успех ви посакува тимот на CTRL.


Повеќе на

Categories
Портфолио

Успешно реализирана идеја – www.foryou.com.mk

Со голема чест ви ја претставуваме www.foryou.com.mk!

Успешно реализиран проект каде секоја препрека ни преставуваше еден интересен предизвик. Одлична соработка со тимот на For You.

Многу успех ви посакува тимот на CTRL.


Повеќе на