Categories
Портфолио

Успешно реализирана идеја – www.foryou.com.mk

Со голема чест ви ја претставуваме www.foryou.com.mk!

Успешно реализиран проект каде секоја препрека ни преставуваше еден интересен предизвик. Одлична соработка со тимот на For You.

Многу успех ви посакува тимот на CTRL.


Повеќе на

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *