Categories
www.ctrl.mk

CTRL v1.0

CTRL официјално започнува со работа!

По повод започнување со работа, на нашите потрошувачи им нудиме попуст од 30% за било каква нарачка, односно попустот важи во текот на целиот период за кој ќе ви бидат активни услугите, се до нивно прекинување.

Погледнете ги нашите понуди и не двоумете се! Нарачајте уште денес и не пропуштајте ја оваа ограничена и неверојатна прилика.

Ве очекуваме!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *