Categories
www.ctrl.mk

Успешно реализирана идеја – www.roadaroundtheworld.com

Со огромна чест ве покануваме да ги разгледате прекрасните галерии и егзотичните дестинации кои вреди да се посетат!

www.roadaroundtheworld.com е интернет страница каде редовно се објавуваат нови дестинации, нивната историја и многу занимливости за истите.

Секое добро им посакуваме на тимот на Road Around The World!


Повеќе на

Categories
www.ctrl.mk

CTRL v1.0

CTRL официјално започнува со работа!

По повод започнување со работа, на нашите потрошувачи им нудиме попуст од 30% за било каква нарачка, односно попустот важи во текот на целиот период за кој ќе ви бидат активни услугите, се до нивно прекинување.

Погледнете ги нашите понуди и не двоумете се! Нарачајте уште денес и не пропуштајте ја оваа ограничена и неверојатна прилика.

Ве очекуваме!