Categories
Портфолио

Успешно реализирана идеја – www.urban.mk

Со голема чест ви ја претставуваме
www.urban.mk!

Агрегатор на вести, радио и многу интересна содржина. Проектот беше успешно спроведен според очекувањата и барањата на клиентот.

Многу успех ви посакува тимот на CTRL.


Повеќе на

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *